Beleef het betoverende Internationaal vuurwerkfestival in Knokke

HomeBlogBeleef het betoverende Internationaal vuurwerkfestival in Knokke

Beleef het betoverende Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke

Beleef het betoverende Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke en verzeker je van een luxueus verblijf in Hotel Lebeau19

 

Bron: https://www.myknokke-heist.be/

 

De zomer in Knokke-Heist is in volle gang! En uiteraard mag het Internationaal Vuurwerkfestival niet ontbreken in het bruisende zomerprogramma vol top evenementen. Al meer dan 50 jaar lang vormt dit festival dé spectaculaire afsluiter van een fantastische zomervakantie in Knokke-Heist. En ook in 2023 is dit niet anders. Van 18 augustus tot 26 augustus, elke avond tussen 22:00 en 22:30, transformeert de hemel boven Knokke-Heist in een kleurrijk schouwspel van licht en vuurwerk. De locatie is het strand ter hoogte van de Meerlaan.

 

Traditiegetrouw laten vier verschillende landen hun vuurwerkvaardigheden zien tijdens de eerste vier avonden van het festival. De unieke combinatie van een vuurwerkchoreografie die synchroon loopt met zorgvuldig gekozen muziek, maakt dit evenement werkelijk uniek. Elk van deze vuurwerkshows is een pareltje van topniveau.

 

Het Programma:

18 augustus: Frankrijk eert Michael Jackson met een indrukwekkende show.

20 augustus: Mexico neemt je mee terug naar de hippe jaren 70.

22 augustus: Italië maakt een betoverende reis door de ruimte.

24 augustus: Duitsland presenteert een prachtig verhaal over het samenkomen van mensen.

26 augustus: Het slotvuurwerk van het gemeentebestuur van Knokke-Heist, op maat gemaakt door HC Pyrotechnics uit België, staat in het teken van liefde, muziek en schoonheid. Op deze avond wordt ook de winnaar van het festival bekendgemaakt.

 

Al enkele jaren worden de vuurpijlen afgestoken vanaf het strand bij de Meerlaan. Hierdoor ontstaat een totaalbeleving langs de hele zeedijk, van De Wandelaar tot aan het Rubensplein. Tussen deze twee punten worden geluidsboxen geplaatst die perfect synchroon lopen met het vuurwerkspektakel. Op deze manier kunnen bezoekers zich gemakkelijk verspreiden over de hele lengte van de zeedijk, wat ervoor zorgt dat iedereen die dat wenst, de drukte kan vermijden.

 

Het Internationaal Vuurwerkfestival is al vele jaren een succesvolle formule om het zomerseizoen te verlengen. Veel bezoekers maken van de gelegenheid gebruik om er een gezellig weekendje weg of zelfs een hele week vakantieplezier in Knokke-Heist aan vast te knopen. Deze badplaats biedt namelijk veel meer dan alleen topevenementen. Denk aan het uitgestrekte 10 km lange zandstrand met meer dan 20 verschillende strandbars. Of ontdek de gouden shoppingdriehoek met charmante winkels, zowel bekende favorieten als vernieuwende, trendy pop-ups. Ook liefhebbers van culinaire hoogstandjes komen hier aan hun trekken met een uitgebreid aanbod aan restaurants, gespecialiseerde winkels en traiteurs.

En niet te vergeten, Knokke-Heist is een waar kunstparadijs met een grote K.

Als je graag wilt overnachten in Knokke-Heist tijdens deze betoverende periode, is het nu het ideale moment om je verblijf te boeken. Er zijn nog kamers beschikbaar in Hotel Lebeau, waar je kunt genieten van comfort, luxe en uitstekende service. Mis deze kans niet om het Internationaal Vuurwerkfestival van dichtbij mee te maken, terwijl je geniet van de beste gastvrijheid in Hotel Lebeau.

 

Boek nu je verblijf en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in Knokke-Heist!

Lees meerLees meer
Lebeau19 BV