Lebeau19 BV

Hotel Lebeau @ Pollen Magazine

HomeBlogHotel Lebeau @ Pollen Magazine

Hotel Lebeau @ Pollen Magazine

Ontdek het mooie artikel uit Pollen Magazine.

 

Hotel Lebeau 19

Midden in de natuur

Hotel Lebeau 19 is ideaal gelegen vlak bij het natuurreservaat van het Zwin en de mooiste winkelstraten van Knokke. Gezelligheid en intieme sfeer gaan hand in hand in deze prachtige villa in het Zoute, die uitzonderlijk gelegen is te midden van de velden. Het hotel en zijn 26 luxueuze en elegante kamers verwelkomen in de zomer bijna 5.000 gasten. Bezoekers genieten van het rustige karakter van deze gezellige en familiale plek en van het 200 vierkante meter grote terras dat half overdekt is, om in alle rust de batterijen weer op te laden.

Dit toonaangevend hotel in Knokke Het Zoute is gedeeltelijk overgenomen door Wim en Karel, de twee eigenaars van Put 19 en heeft zich dankzij het totaalconcept ook gevestigd als een onmisbare ontmoetingsplaats voor gasten van buiten Knokke en voor alle inwoners van Knokke. Lunch of diner (2-gangen), een aperitief in de tuin met een Pimm’s of een van de vele gins, een glas wijn uit de mooie wijnkelder van het hotel in de loungebar op aanraden van Jan ... Het professionele, glimlachende en altijd attente personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt, ongeacht het tijdstip of de gelegenheid.

Ook ontbijtliefhebbers komen hier aan hun trekken: viennoiserie, fruitsalade, eieren zoals jij ze wilt, een selectie kazen en vleeswaren, verse sinaasappelsap ... Alles wordt met zorg en warmte geserveerd door Mevrouw Lut, die al meer dan vijftien jaar elke ochtend bij het ontbijt aanwezig is.

Het restaurant biedt met zijn brasseriekeuken heerlijke streekproducten aan en is zeven dagen per week ‘s middags en ‘s avonds geopend. Het trekt niet alleen de hotelgasten aan maar ook Knokkenaars en toeristen die de drukte van het centrum van Knokke willen ontvluchten en in een rustige omgeving een hapje willen eten. Op de kaart staan grote klassiekers zoals zeetong, kabeljauw en vol-au-vent evenals enkele meer inventieve suggesties. Wij kozen voor de lunchformule, en de americain à la minute was gewoonweg heerlijk!

Robert Josz

 

Bron: Pollen Magazine ISSUE #26 Fall 2023
Lebeau19 BV