Lebeau19 BV

Blog

HomeBlog

De unieke smaak van Sanfilippo ansjovis

Een culinaire verhaal bij hotel Lebeau19

In de culinaire wereld zijn er juweeltjes die je smaakpapillen prikkelen en je meenemen op een onvergetelijke reis van smaak. De Sanfilippo ansjovis is zo'n zeldzaam product, verkrijgbaar bij Hotel Lebeau19. We nemen je mee in het verhaal achter deze verrukkelijke delicatesse en laten je ontdekken waarom ze de harten van vele fijnproevers over de hele wereld veroveren.

Lees meer
Lebeau19 BV

Beleef het betoverende Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke

Verzeker je van een luxueus verblijf in Hotel Lebeau19 en

De zomer in Knokke-Heist is in volle gang! En uiteraard mag het Internationaal Vuurwerkfestival niet ontbreken in het bruisende zomerprogramma vol top evenementen. Al meer dan 50 jaar lang vormt dit festival dé spectaculaire afsluiter van een fantastische zomervakantie in Knokke-Heist. En ook in 2023 is dit niet anders. Van 18 augustus tot 26 augustus, elke avond tussen 22:00 en 22:30, transformeert de hemel boven Knokke-Heist in een kleurrijk schouwspel van licht en vuurwerk. De locatie is het strand ter hoogte van de Meerlaan.

Bron: https://www.myknokke-heist.be/

Lees meer
Lebeau19 BV

We creëren een luxe brasserie, een bar en een zalig terras

Knokke-Heist

Hotel Lebeau 19 is de nieuwste aanwinst van het ondernemersduo Karel Coudyser (48) en Wim Dereu (53). In hartje zoute bouwen ze het villahotel van de familie Ide verder uit. Naast 26 moderne, comfortabele kamers pronkt het project met een luxe brasserie en een groot zuidgericht terras met waanzinnig mooi zicht op de ongerepte natuur.

Lees meer
Lebeau19 BV

Filip Van Roe x Lebeau19

Een deel van de fotoreportage omtrent wijlen burgemeester Léopold Lippens is te bezichtigen in Lebeau19. Deze foto's zijn ook te koop. U kunt Filip Van Roe contacteren via zijn website voor meer informatie.

Filip Van Roe kwam in aanraking met fotografie tijdens zijn studies industrial design. Onmiddellijk gepassioneerd, gooide hij zich op fotografie en ontwikkelde een eigen stijl. Hij is gefascineerd door sferen, intensiteit, emotionele diepgang en echtheid in beelden.  

Lees meer
Lebeau19 BV

Ontmoet Vincent Van Laere

De interieurarchitect van Hotel Lebeau19

Als je het over Hotel Lebeau19 hebt, kun je niet anders dan onder de indruk zijn van het prachtige interieur. Een interieur dat niet alleen luxueus en stijlvol is, maar ook perfect past bij de kustligging en de natuurlijke omgeving. Achter dit interieurontwerp zit Vincent Van Laere, een getalenteerde interieurarchitect die met zijn creativiteit en visie het hotel een unieke identiteit heeft gegeven. We spraken met Vincent om meer te weten te komen over zijn inspiratie, trends in hotel interieurontwerp en zijn benadering bij het creëren van een top interieur.

Lees meer
Lebeau19 BV